COMPUTER ENGINEERING COLLOQUIUM (Special Session on Signal Processing )

In order to build research atmosphere in the faculty of computer engineering, we are going to plan a seminar  for every student and lecturer of computer engineering in a regular basis  (Once every two months) .

In this opportunity we are going to invite all of you students and lecturers to attend our first seminar that will be  held on :

Day / Date : Wednesday / 28 March 2012

Time            : 10.20 – 12.00

Venue         : R.305 (Anggrek Campus – Binus University)

Agenda      :

Paper Review : Generalizing the Hough Transform to Detect Arbitrary Shapes (10:20 – 11:10 presented by Mr. Sofyan S.Kom., M.Eng.)

Research Sharing :

Sharing penelitian: Sparse & Redundant Representation for Signal Models” (11:10 – 12:00 presented by Mr. Endra, S.Kom., M.T.)

Thanks.

1. Biarpun saya hanya sempat mengikuti separuh sesi COLLOQUIUM karena ada pekerjaan, namun saya merasa sangat senang dan antusias mengikuti Colloquium yang diselenggarakan jurusan. Saya harap Colloquium ini jadi lebih rutin lagi diadakan dan membawakan topik-topik yang menarik. Dengan adanya Colloquium ini, mata mahasiswa jadi terbuka bahwa masih banyak hal-hal yang baru dan menarik yang dapat dipelajari dan perkembangan yang sedang terjadi di bidang engineering. Salut.

2. CE Colloquium dilaksanakan rutin setiap 2 bulan. CE Colloquium berikutkan akan diadakan di bulan Mei dengan topik yang berbeda. File pdf untuk dua paper mengenai Hough transform dapat di-download pada bagian artikel.